Hirdetés

Közel egy év kellett, de feltörték a Red Dead Redemption 2 PC-s változatát

|

A játék PC-s változatát több megoldás is védte, 351 nap után adta meg magát.

Hirdetés

Egy kicsit megroppant a cracker szcéna az utóbbi néhány hónapban, ráadásul van, aki szerint annyira megterhelő Denuvo által védett játékokat feltörni, hogy csak pénzért tudná csinálni. Vagy azért, hogy bizonyítsa elhivatottságát, vagy azért, mert elég támogatás jött össze, úgy tűnik, pont EMPRESS volt az, aki 351 nappal a játék megjelenése után sikerrel áthatolt a Red Dead Redemption 2 PC-s változatának védelmén.

Hirdetés

A Rockstar egy olyan megoldást alkalmazott, ami különösen nehézzé tette a kalózok munkáját, de végül a crackereknek sikerült kitalálniuk, hogyan kerüljék meg a falakat. Mivel a védelem nem tűnik el, a teljesítmény feltehetően megegyezik a legális és tört változat esetében.

Egyébként persze most sem bátorítjuk, hogy a torrentoldalak felé vegyétek az irányt, egész jó leárazások szoktak lenni, és egy ilyen tartalmas, kidolgozott és hangulatos játék abszolút megéri az árát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)