Hirdetés

Közel egy évvel a megjelenése után újabb helyszínre bukkantak a Hogwarts Legacyben

|

Pedig már kezdtük azt hinni, hogy tényleg mindent láttunk.

Hirdetés

Lassan egy éve már, hogy megjelent a Hogwarts Legacy, amit kitörő örömmel fogadtak a rajongók. Olyannyira sokan vetették rá magukat az Avalanche Software varázsvilágos játékára, hogy annak sikerült olyan eladásokat produkálnia, amire 2018 óta aligha volt példa az iparban. Ezzel pedig a korábbi előrejelzéseket is magasan túlteljesítette, így annyira talán az sem meglepő, hogy szeptemberben már olyan hírek kaptak szárnyra, amik azt sejtették, hogy már el is kezdődhetett a Hogwarts Legacy 2 fejlesztése.

Persze nem véletlen, hogy végül miért nem kapott jelölést a Hogwarts Legacy a The Game Awardson, de minden hibája ellenére is az tény, hogy Roxfortot és környékét piszok izgalmas volt bejárni és felfedezni. Tekintve, hogy mennyien pörgették a játékot, jó eséllyel gondolhatnánk azt, hogy már mindent láttunk belőle.

Hirdetés

Nos, mint ahogy az most kiderült, ez egyáltalán nem így van, ugyanis a különböző modoknak és exploitoknak köszönhetően egy kalandor most egy korábban még soha nem látott területre bukkant a játékban.

A felfedezést a AJPWthrowaway névre keresztelt felhasználó osztotta meg a Reddit felületén, ahol a kommentek között többen is megerősítették, hogy még valóban nem látták a helyszínt korábban. A barlangrendszer első ránézésre talán nem is tűnik annyira izgalmasnak, de mindenesetre egy elég sötét atmoszférával rendelkezik.

Stumbled upon this interesting little unused area of a grotto. I can't recall seeing this in any other part of the game
byu/AJPWthrowaway inHarryPotterGame

Persze azt nem tudni, hogy vajon miért hagyhatták ki a területet a játékból a fejlesztők, de izgalmas látni, hogy így közel egy évvel a megjelenése után is még mindig újabb érdekességeket tárnak fel a játékosok a Hogwarts Legacyben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)