Hirdetés

Közel egy órányi Diablo IV játékmenet szivárgott ki

|

Egy újabb adagnyi videó került nyilvánosságra a Blizzard szerepjátékából, amik a Diablo IV világát, menüit és harcrendszerét mutatják meg.

Hirdetés

Mindössze órák teltek el a nagy GTA VI szivárgás óta, és már itt is a következő adag idő előtt kikerült videó. Ezúttal a Diablo IV a főszereplő, és bár az ARPG-ből már láttunk darabkákat, eddig csak a karakterkészítőt láthattuk mozgás közben.

A legújabb anyagok ennél jóval bőségesebbek: a jól láthatóan zártkörű tesztelésre szánt kliensből egy órányi folyamatos videót nézhetünk meg.

Hirdetés

A kiszivárgott játékmenet-felvételeken láthatunk majdnem mindent, amit a Diablo IV kínál majd. A harcrendszertől, a menükön át minden elem megmutatta magát, bár látható, hogy a világnak jócskán vannak még befejezetlen részei. Ha ez nem, akkor a képernyőn látható jelzések bizonyítják, hogy egy privát tesztelésre szánt verzióból látunk darabokat.

Akit érdekel, ezen a linken keresztül megtalálja, amit keres. A Blizzard természetesen igyekszik eltűntetni a forrásokat, így ha látni akarjátok a felvételeket, akkor érdemes lesz sietni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)