Hirdetés

Közel már a Gran Turismo 7 béta?

|

Elvileg már meg lehet szerezni a teszteléshez szükséges kódot, viszont még nem igazán van haszna.

Hirdetés

Az már egy ideje hivatalos, hogy lesz Gran Turismo 7, és ugyan egy ideig azt hihettük, hogy csak PlayStation 5-re fog megjelenni a széria következő része, nagyon úgy tűnik, hogy bizony PlayStation 4-en is pörgethetjük majd.

Azt még nem árulta el nekünk a Sony, hogy mikor is jelenhet meg az új rész, habár gyaníthatóan még messze van a nagy nap, viszont könnyen lehet, hogy nem kell addig várnunk a kipróbálásához.

Hirdetés

A GTPlanet szúrta ki, hogy egy Experience PlayStation-ös promóciónak köszönhetően látszólag sikerült szerezni egy kulcsot a Gran Turismo 7 bétatesztjére. Az oldalon a megfelelő kampányt kiválasztva meg kell nézni a játék bejelentő trailerét, amiért cserébe egy placeholdernek tűnő kód a jutalom, amit természetesen nem lehet aktiválni. A számsorhoz rendelt "PS5 only" feliratból több dologra is következtethetünk, így előfordulhat, hogy a béta csak PlayStation 5-ön lesz elérhető.

Hivatalosan még nem lett megerősítve, hogy valóban lesz ilyen bétatesztje a Gran Turismo 7-nek, viszont a Gran Turismo Sport kapott bétát még a megjelenése előtt, szóval elképzelhető, hogy a Polyphony és a Sony a folytatás esetében is él ezzel a lehetőséggel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)