Hirdetés

Közel negyedórányi gameplay-t villantott a Dead Island 2

|

A Dambuster Studios magabiztosan mutogatja a régóta várt zombis folytatás játékmenetét, amelynek már nincs messze a megjelenése.

Hirdetés

A Dead Island 2 egyike lehet azoknak a sikersztoriknak, amikor egy videojáték ki tud szabadulni a fejlesztői pokolból és meg is tud jelenni anélkül, hogy katasztrófa lenne a dolog vége. A Dambuster Studios az, aminek összejöhet az átok megtörése és április végefelé elénk tárnia a végeredményt, amely az eddigi kedvcsinálók és gameplay videók alapján szórakoztatónak és véresnek tűnik. 

A Dead Island 2 Los Angeles ikonikus helyszíneire kalauzol el minket, amiket hat változatos karakterrel fedezhetünk fel, és vehetjük fel a harcokat a különféle élőhalottakkal. A készítők brutális közelharcot, részletes trancsírozást és elborult humort ígérnek, ráadásul lesz kooperatív mód is. 

Hirdetés

A Dambuster most egy több mint 14 perces gameplay videót osztott meg fejlesztői kommentárral ellátva, amelyben az egyik harcoson, Danin keresztül mutatják be nekünk, hogyan lehet boldogulni Beverly Hills utcáin, milyen fegyvereket és módszereket használhatunk a zombik kiirtására, mennyire használhatjuk a zombik megcsonkítását taktikázásra és milyen erőteljes képességeket vethetünk be. Még Rozsomák karmaihoz hasonló kézipengékkel is szabdalhatjuk az ellent, amik halálosságát ráadásul tovább növelhetjük azzal, hogy áramot vezetünk beléjük. 

A Dead Island 2 április 21-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, remélhetőleg most már tényleg. Titeket meggyőzött a játékmenet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)