Hirdetés

Közelebb lehet az idei Days of Play, vagyis a nagy éves leárazás, mint gondolnánk

|

Elképzelhető, hogy már csak egy keveset kell várni a PlayStation évente esedékes grandiózus leárazására.

Hirdetés

Gyakori, hogy a PlayStation Store-on akciós áron vásárolhatunk meg különböző játékokat, az évente megrendezésre kerülő Days of Play során pedig gyakran a konzolok és egyéb kiegészítők árcéduláját is megnyirbálja a Sony. Nagy valószínűséggel idén sem maradunk hasonló leárazás nélkül.

Hirdetés

Felkerült a Redditre egy kép egy német PlayStation reklámról, ami alapján úgy tűnik, hogy egy hét múlva, vagyis május 25-én rajtol el az idei Days of Play akció és egészen június 8-ig tart majd. Természetesen ezt egyelőre nem érdemes hivatalos információként kezelni, de ha tényleg így tervez a Sony, akkor lassan már elő is készíthetjük a pénztárcánkat, hiszen valószínűleg ismét ütős leárazásokkal fogunk találkozni.

[Image] Days of Play 2020 starts on May 25th from r/PS4

Ti terveztek mostanában vásárolni valamilyen PS-es terméket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)