Hirdetés

Közeleg a 2023-as Pokémon-nap, több bejelentésre is számíthatunk

|

A The Pokémon Company egy livestreamet tervez, amelyen izgalmas híreket fog megosztani a rajongókkal.

Hirdetés

1996. február 27-én jelent meg Japánban az első Pokémon videojáték, a Pokémon Red & Green, ennek tiszteletére pedig ugyanazon a napon tartják a nemzetközi Pokémon-napot. A The Pokémon Company-nek pedig bőven lenne miről mesélnie, hiszen ott a frissülő Pokémon GO, pár hónapja debütált a Pokémon Scarlet és Violet, élőszereplős netflixes Pokémon sorozatról pletykáltak és jöhetne helyzetjelentés a Pikachu, a detektív film folytatásáról is. 

A részben a Nintendo által birtokolt vállalat kész is arra, hogy új dolgokat áruljon el nekünk a franchise-zal kapcsolatban, ugyanis február 27-re, hétfőre bejelentett egy livestreamet, amelyet a YouTube-on követhetünk majd, magyar idő szerint 15:00-tól. A The Pokémon Company szerint az esemény nagyjából 20 percig fog tartani, és az ígéretek alapján izgalmas hírekkel fogják megünnepelni a Pokémon napot. 

Hirdetés

Már el is indult egy új Pokémon Together honlap, amely azt ígéri, hogy ezen a jeles napon a világ minden tájáról összegyűlnek majd az edzők, hogy együtt ünnepeljék a zsebszörnyek iránti szeretetüket. De vajon mi várható még? A spekulációk szerint a legvalószínűbb a Pokémon Scarlet és Violet első DLC-jének leleplezése, de persze bármi megtörténhet. Ti minek örülnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)