Hirdetés

Közeleg a Call of Duty: Vanguard alfatesztje, megjött az első játékmenet bemutató

|

Hamarosan lehetőségünk lesz kipróbálni a második világháborús Call of Duty: Vanguard többjátékos részét.

Hirdetés

Több hónapnyi pletykálás után az Activision végre bejelentette a sorozat következő felvonását. Érkezik a Call of Duty: Vanguard, és bár a hírek nem voltak meggyőzőek a fejlesztés állapotát illetően, hamarosan magunk vizsgálhatjuk meg a készülő cím minőségét.

A játék alfatesztje még a nyár végén le fog pörögni, de sajnos csak a PlayStation tulajdonosok vehetnek részt rajta.

Hirdetés

Aki úgy döntene, hogy részt vesz a buliban, annak lehetősége lesz lövöldözni a Champion Hill módban, ami gyakorlatilag egy kis létszámú arénaharcokból álló versenysorozat. A játékosok 1v1, 2v2 vagy 3v3 meccseken vehetnek részt, és négy pályán keresztül fognak harcolni a túlélésért.

Az alfateszt augusztus 27-én kezdődik, és minden PlayStation tulajdonosnak ingyenesen elérhető lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)