Hirdetés

Közeleg a Resident Evil Village multis spin-offja?

|

Adott magáról némi életjelet a Resident Evil Re:Verse.

Hirdetés

A Resident Evil Village hatalmas kritikai és pénzügyi sikert jelentett a Capcom számára, holott szigorúan egyjátékos élményként látott napvilágot. Pedig, mint arra talán még emlékeztek, eredetileg a sztoriközpontú akció-horrort megtámogatták volna egy online mellékszállal is. A Resident Evil Re:Verse vérbeli többjátékos mókának ígérkezett, amelyben a széria számos jól ismert szereplője felbukkant volna, csakhogy a projekt meglehetősen nehezen akart összejönni.

A nyílt bétát pár óra után le kellett lőni technikai problémák miatt, majd 2021 nyarára halasztották, végül júliusban 2022-re tolták a megjelenést azzal az indokkal, hogy több időre van szükség a gördülékeny élmény kidolgozásához. Azóta nem is hallottunk a Re:Verse-ről, egészen mostanáig. 

Hirdetés

Bár a Capcom hivatalos közleményben még nem adott helyzetjelentést a Resident Evil Re:Verse-ről, megtette ezt helyette az európai videojátékos korhatár-besorolásért felelős szervezet, a PEGI. A Gematsu jelentése alapján ugyanis a PEGI adatbázisában felbukkant a játék Google Stadiás változata, amelyet 18-as plecsnivel láttak el. A dolog különlegessége az, hogy besorolásra általában nem sokkal a videojátékok megjelenése előtt kerül sor, az pedig kevésbé hihető, hogy csakis Stadiára jön a projekt.

PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyébként már 2021 májusában megkapta a PEGI-besorolását a Resident Evil Re:Verse, szintén 18-as plecsnivel, tehát a mostani fejlemény annak lehet az előfutára, hogy a Capcom rövidesen valóban ringbe dobja a többjátékos mókát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)