Hirdetés

Közeleg a rettegés napja: megjelenési dátumot kapott a kulthorror első világháborús folytatása

|

Előbb a türelmünket, utána a bátorságunkat teszik próbára az Amnesia: The Bunker fejlesztői.

Hirdetés

Természetesen benne van a pakliban, hogy nem mindegyik alkotás sikerül kifogástalanra, de tény és való, hogy mostanában gyakran rámosolyog a szerencse a horrorrajongókra, akik a napokban debütált Dead Space remake után még olyan játékok érkezésére várhatnak, mint a Resident Evil 4, a Silent Hill 2 és az Alone in the Dark újragondolásai, a Layers of Fears, a The Outlast Trials, a Dead Island 2 és a The Texas Chainsaw Massacre. És persze semmiképp sem szabad megfeledkeznünk a Frictional Games közelgő újdonságáról sem.

Az Amnesia: The Bunker az első világháborúban harcoló francia katona, a Henri Clement bőrébe bújtatja a játékost, aki zászlóaljától elszakadva magányosan kódorog egy látszólag elhagyatott, labirintusszerű bunkerben. Csakhogy nincs egyedül, össze van zárva vele egy halálos kreatúra is, mely a bakával csillapítaná mérhetetlen étvágyát.

Hirdetés

A feladat tehát adott: a rendelkezésünkre álló eszközökkel (kivételesen fegyverünk is van) túl kell járnunk a fenevad eszén, de miközben vele bújócskázunk és fogócskázunk, muszáj fél szemünket a csapdákon és egyéb környezeti veszélyeken tartanunk, nehogy azok okozzák a vesztünket. Ráadásul ezek helyét még csak memorizálni sem érdemes, mivel a sandbox-szerű környezet minden végigjátszás során máshogy épül fel.

Egy kicsit azért még várnunk kell, mielőtt személyesen is aláereszkedhetnénk ebbe az első világháborús pokolba, ugyanis a PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra is készülő Amnesia: The Bunker a fejlesztők tervei szerint május 16-án fogja csak meglátni a napvilágot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)