Hirdetés

Közeleg a Steam nyári vására, készítsétek a pénztárcáitokat!

|

Az éves PC-s kiárusítás korábban érkezik, mint vártuk.

Hirdetés

A Steam csapatának jó szokása, hogy mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül önti nyakunkba a nyári vásárt, így általában esélyünk sincs felkészíteni a malacperselyünket az elkerülhetetlen végre. Idén más a helyzet, köszönhetően egy e-mailnek, amit a Valve szétküldött a partnerei között. A levélből kiderült, hogy mikorra várható a nagy nyári akció.

Fontos megjegyezni, hogy a lent olvasható információk, bármennyire megbízható forrástól is származnak, nem hivatalosak, így érdemes pletyka szinten kezelni őket.

Hirdetés

A Steam Database nevű Twitter fiók osztotta meg a partnereknek kiküldött információk közül a legfontosabbat:

  • A vásár kezdete: június 24. (tehát jövő hét csütörtök), 19:00
  • A vásár vége: július 8. (két héttel későbbi csütörtök), 19:00

A @SteamDB gyakorlatilag nem Valve-partner, de az információi meglehetősen pontosak voltak a múltban. A profil üzemeltetői tökéletesen megjósolták a Lunar New Year vásár indulásának dátumát is.

Ahogy mondtuk, ez nem hivatalos információ, de ne lepődjön meg senki, ha jövő csütörtökön hirtelen menekülni kezd a pénztárcája.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)