Hirdetés

Közeleg a World of Warcraft: Shadowlands elő-frissítése, kiderült, mire számíthatunk

|

A kiegészítő megjelenését ugyan határozatlan időre eltolták, de a Shadowlands újdonságait megalapozó frissítés már jövő héten itt lesz.

Hirdetés

A Shadowlands rengeteg új tartalmat hoz majd magával, de a kiegészítő megjelenését megelőző hetekben sem fogunk unatkozni Azerothon. Az előzetes frissítés már október 14-én (az amerikai szervereken 13-án) itt lesz, és azzal együtt rengeteg változás fog életbe lépni. A Blizzard egy rövid videóban összefoglalta, hogy mire számíthattok, mi pedig részletesebben kibontottuk a várható újdonságokat.

Hirdetés

Szinttömörítés

A Battle for Azeroth 120-as szinthatára 50-re fog zsugorodni, és a Shadowlands megjelenésével 60-ra szintezhetjük majd a karaktereinket. Ez nem csak azt jelenti, hogy a számok jelentősen lecsökkennek, de azt is, hogy maga a szintezési élmény is felgyorsul.

Minden 1-es szintű karakter egy új kezdőterületen, Exile's Reachen kezdheti el karrierjét, ahol egy modern, pörgős, sztoriorientált bevezető várja az újoncokat. A szigeten lejátszódó események végén a dungeon-élménybe is belekóstolhatunk, azután pedig frakciónk otthonából mehetünk tovább fejlődni. A kezdő játékosokat a vezetőjük automatikusan a Battle for Azeroth zónáiba küldi, a többiek kiválaszthatják majd, hogy melyik kiegészítőben szeretnék felküzdeni magukat az 50-es szintre. A veterán játékosok egyébként a régi faji kezdőhelyeken is indíthatják 1-es szintű karaktereiket, erről a karakteralkotásnál dönthetnek majd.

Karakteralkotás

A Shadowlands elő-frissítése rengeteg új eszközt kínál arra, hogy személyre szabjuk karaktereink küllemét. Az emberek új fejformáktól, új bőrszíneken át számtalan új hajstílusig egy rakat extra opciót kapnak. A Night Elfek leveleket tűzhetnek a hajukba és tetoválásokkal díszíthetik vállaikat, az élőholtak elrejthetik a csontjaikat, a Blood Elfek rengeteg bizsut köthetnek a kezeikre. A főbb fajok szinte mindegyike kapott új opciókat, melyeket már a meglévő karaktereinkre is alkalmazhatunk a borbélynál.

A Barber Shop bérmunkása nem csak a hajat, a bőrszínt vagy szemek színét tudja átszabni, de a frissítés érkezése után már a nemet is átválthatja. Külön jó hír a druidáknak, hogy az állatformáikat is variálhatják majd a sokoldalú fodrásznál.

Kasztváltoztatások

A kiegészítő egyik főbb pontja a kasztok problémás helyzetének helyrekalapálása. Minden kaszt visszakap évekkel ezelőtt megvont képességeket, és sok specializációtól függő varázslat is visszakerül az alapkasztok fegyvertárába. Amikor a 9.0 élesedik, sokan fognak ráébredni, hogy egy kazal új gomb került az Action Barjukra.

A teljesség igénye nélkül: minden Mage használhatja majd az Alter Time, Arcane Explosion, Fire Blast és Frost Bolt varázslatokat, a Warlockok visszakapják a Curse varázslataikat, a Hunterek a Hunter's Markot, a Rogue pedig bármilyen specializáció mellett bevetheti majd a mérgeit. Ezek csak apró részeit képezik a számtalan visszatérő és átalakuló képesség listájának.

Haláli hullák hajnala

A Shadowlands közeledtével a sztorit felvezető küldetések jelennek meg a kiegészítő előtti 2 hétben. Mivel még nem tudjuk, hogy pontosan mikor indul a buli, így azt sem tudhatjuk, hogy a Scourge invázió mikor veszi kezdetét. A lényeg, hogy a Northrenden raboskodó élőholtak elszabadulnak, és nekünk kell megvédenünk majd otthonainkat. A sikeres kalandozók a kötelességük teljesítéséért cserébe új tárgyakat szerezhetnek majd a fővárosokban felbukkanó Argent Dawn árusoktól.

A Shadowlands megjelenése még a késéssel együtt is már csak néhány hétre van tőlünk. Kezdjétek legyalulni a BfA-végi céljaitokat, teszteljétek a kasztokat, és válasszátok ki, hogy melyik karakterrel vágtok majd neki a túlvilág felfedezésének!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)