Hirdetés

Közeleg az év legnagyobb leárazása, de már most is vár Windows 10 és Office olcsón!

|

November a nagy leárazások hónapja, több hullámban is jelentős kedvezményeket kínálnak a különböző oldalak. Ne maradj le te sem!

Hirdetés

Ha nyitott szemmel jártok az interneten, láthattátok, hogy az áruházak elkezdték kipakolni a Black Friday táblákat, felkészítve minket arra, hogy hamarosan jelentős kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a mindenféle ajándékokat karácsonyra. Előtte azonban jön például a Singles Sale, amit minden évben november 11-én (avagy 11.11-én) tartanak 2016 óta, és az olyan platformokon, mint az Alibaba, elképesztő mennyiségű pénz cserél gazdát: 2016-ban például 24 óra alatt 17,8 milliárd dollár.

Godeal24.com is beszáll az akciózásba, az év egyik legjobb ajánlatával vár mindenkit, aki Windows vagy Office szoftverekre vágyik.

Hirdetés

Különleges ajánlatok a 11.11 leárazásban

A Windows 10 gyors, biztonságos, modern funkciókkal teli, és a PC-det megállíthatatlanná teszi. Ha szeretnél akár Windows 10-et, akár Office-t, az alábbi szoftvereket most kupon beváltása nélkül is a feltüntetett áron húzhatod be.

50% kedvezmény további Windows termékekre

Ha az alábbi szoftvereket szeretnéd a mellettük szereplő, páratlanul alacsony áron megkapni, az EGD50 kuponkódot kell beváltanod.

62%-kal olcsóbb Office + Windows csomagok

Amennyiben egyben vennél Windows 10-et és Office-t, ezeket a csomagokat lesz érdemes megnézned, és ha bármelyik megtetszik, az EGD62 kuponkód segít a legjobb ár aktiválásában.

55% kedvezmény további szoftverekre!

Az EGD55 kuponkóddal a GoDeal24 Double 11 Sale során az alábbi szoftverek kaphatók olcsón:

Mit kell tudni a Godeal24.com-ról?

A Godeal24.com egy megbízható, játékokat és szoftverkulcsokat áruló weboldal. Automatikus rendszere garantálja a gyors kézbesítést és a 100%-os elégedettséget. A kódok perceken belül megérkeznek e-mailben, számos különböző fizetési mód választható, és 24/7-es ügyfélszolgálat áll rendelkezésre! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)