Hirdetés

Közeleg az új Colin McRae játék demója

|

A Codemasters júniusban szeretné kiadni a Colin McRae nevével fémjelzett versenyjátékát, ám úgy tűnik a demó változatra már nem kell sokat várnunk!

Hirdetés

Az IGN információi szerint már holnap letölthetővé válik a Colin McRae: DiRT játék kipróbálható változata, ami a júniusban érkező játékba enged bepillantást az Xbox 360 és PC tulajoknak egyaránt. A demó egy Crossover bajnokságot tartogat nekünk, ahol egy Subaru Impreza WRX STI spec C volánja mögött kell teljesítenünk pár kört Colin McRae ellen a német Averlsbarhringen. E mellett egy C.O.R.R. (Championship Off-Road Racing) bajnokságban is teljesíthetünk egy versenyt kilenc ellenféllel szemben, ám az Xbox 360 tulajok egy másik futamot is megkapnak, amiben egy Mitsubishi Evo IX kormánya mögött Arizona egyik magaslatánál teljesíthetünk egy hegy menetet. A PC tulajok e helyett a Sardinian rally Mounte di li Conchi névre keresztelt versenyét teljesíthetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)