Hirdetés

Közeleg az Xbox következő előadása, a Microsoft már most elmondta, mire számíthatunk

|

A Tokyo Game Show-n is ott lesznek a zöldek.

Hirdetés

A nagy évközepi videojátékos események sorát ezúttal is a Tokyo Game Show zárja, ahol az ipar nagyjai mind jelen lesznek. Persze a japán esemény nem kifejezetten nekünk szól, de a nyugat is feszülten szokta figyelni a partit, remélve, hogy csak csurran-cseppen új infó a Final Fantasy, Shin Megami Tensei, Dragon Quest vagy más, nyugaton is népszerű JRPG sorozatok kapcsán.

Mivel a TGS-en idén az Xbox is jelen lesz, számítottunk néhány meglepetésre, de lelkesedésünket maga a Microsoft törte le.

Hirdetés

Ugyan készül dolgokkal az Xbox a szeptember 30-án tartott streamre, de azt jó előre bejelentették, hogy az ázsiai piacnak szánt termékeikre fognak koncentrálni. Ez azt jelenti, hogy mi, nyugati nézők valószínűleg semmi szuper izgalmasat nem hallunk majd tőlük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Microsoft istállójába tartozik egyébként a japán Tango Gameworks, ami jelenleg keményen dolgozik a Ghostwire: Tokyo befejezésén. Valószínűleg abból mutatnak majd új dolgokat, de hogy mi van még, ami érdekelheti az ázsiai játékrajongókat (és csak őket), az majd két hét múlva kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)