Hirdetés

Közelegnek a Black & White kiegészítők!!

|

Az Electronic Entertainment Expo-n Peter Molyneux elárulta, hogy már készülnek az első B&W kiegészítők. Az első egy update formályában érkezik, elvileg május 21-én. Ebben egy többek között egy teljesen új kódrészlet is lesz, melynek segítéségvel a városlakó népek akár focizhatnak is egymással. Lesznek benne új varázslatok, épületek, és egy "dancing creature controller" nevezetű dolog, melynek segítségével külön koreográfiát is megtaníthatunk saját lényünknek, így a játék közben hallgatott audió zenékre egészen máshogy fog reagálni! A második kiegészítő a Creature Trials lesz, melyben lesz egy külön sziget, ahol lényünk különleges képességekre, varázslatokra tehet szert, és még akár egy háziállatot is nevelgethet. Várható megjelenése 2001 szeptember. Végül, de nem utolsó sorban készül a The World Disc. Ebben a kiegészítőben többféle civilizációk lesznek, új épületek, varázslatok, és így tovább. Peter még további két dolgot jelentett be: A PC-n nagysikerű Black & White verziója is készül, most éppen a kezelést alakítják át, az XBox kontrollerére. A másik, a valószínűleg sokkal fontosabb hír: A cég következő nagy dobása az egyelőre "Project EGO" kódnéven futó projekt lesz, melyről egyelőre csak azt lehet tudni, hogy RPG lesz, és a Microsoft gondozásában fog megjelenni. A Lionhead hivatalos honlapját itt találhatjátok meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)