Hirdetés

Közelgő Modern Warfare 3 bejelentés?

|

Újabb találgatások kezdődtek a harmadik Modern Warfare résszel kapcsolatban.

Hirdetés

A legutóbbi tipp nem jött be: Craig Fairbrass, Ghost szinkronhangja utalt arra, hogy még ezen a héten megtörténik a bejelentés, melyre sokan várnak már.

Most viszont hivatalosabb formában jött az utalás: a Hivatalos PlayStation Magazinban az egyik oldalon egy hatalmas hármas szám kapott helyet, Modern Warfare stílusban.

Ráadásul az alábbi szöveg olvasható a hármas alatt: "A világ legnagyobb játéka visszatér." A júliusi számban mindenképp kiderül, hiszen gondolhattak a Battlefield 3-ra is, de nem az én posztom eldönteni, mi a világ legnagyobb játéka, úgyhogy nem találgatok többet.

Úgy tűnik, egyre többet hallunk a következő Modern Warfare részről, így valóban érkezhet róla valami. Amint megtörténik a bejelentés, szólunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)