Hirdetés

Közleménnyel próbálják csillapítani a Star Citizen fejlesztői a dühös közönséget

|

A játékosok azon akadtak ki, hogy még a Squadron 42 roadmapjét sem volt képes összerakni a Cloud Imperium Games március óta.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a 2012-ben bejelentett Star Citizen fejlesztése meglehetősen lassan halad, a közönség kitartó, és továbbra is ömlik a pénz a projektbe. Az elmúlt fél évben például 50 millió dollár jött össze, amivel sikerült átlépni a 300 millió dolláros határt,  és ezt látva végképp megértjük, hogy a Cloud Imperium Games nem siet.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy 2020 második negyedévében zajlik majd a Squadron 42 bétája, de ezt tavaly augusztusban 2020 harmadik negyedévére változtatták. Ugyan még nem futottunk ki ebből az időszakból, a játékosok számára egyre nyugtalanítóbbá vált, hogy semmi fejlemény nincs, a CIG meglátásuk szerint nem kommunikál megfelelően.

A csapat a most kiadott közleményben felhívta a figyelmet, hogy havonta beszámolt a Squadron 42-ről, de hozzátette, mindig igyekeztek megtalálni az egyensúlyt a kielégítő tájékoztatás és a fejlesztőcsapat munkájának akadályozása között. Elmagyarázták, hogy terveztek egy videósorozatot, de az első epizód számukra is csalódáskeltő volt, az otthoni munkavégzés következtében a hangok nem ütötték meg az elvárható szintet, és nem tudták mondanivalójukat anyagokkal illusztrálni.

Mindenesetre - további magyarázkodás és beteg kollégák emlegetése mellett - négy pontba szedték, mit tesznek meg azért, hogy a március óta tervezett roadmapet minél hamarabb elkészíthessék: röviden annyit, hogy egyeztetnek csapaton belül.

Az üzenet nem segített sokat, a játékosok ennél többre vágynak. Ugyanakkor ennyi év után már nem kell meglepődni azon, hogy a Star Citizen fejlesztése lassan halad, és a türelmes várakozás a játék része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)