Hirdetés

:: KÖZLEMÉNY ::

|

Kedves GameStar Online felhasználó! A GameStar Online jelenleg gőzerővel készül arra, hogy designt váltson. Ez együtt jár egyéb változásokkal is: jelenleg például a fórum struktúráján, sebességén és használhatóságán dolgozunk, azért hogy egyszerübb, jobb és gyorsabb legyen. Ez sajnos bizonyos kényelmetlenségekkel és kellemetlenségekkel együtt járhat, azonban jó hír, hogy a fórum az átalakítás ideje alatt is 100%-osan üzemel! Ezért a GameStar Online nevében előre elnézéseteket kérjük az esetleges problémákért: kijavításukon folyamatosan dolgozunk. Megértéseteket köszönjük és kívánunk mindenkinek jó fórumozást! Persze most is jöhetnek vélemények ide, kommentbe!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)