Hirdetés

Közös digitális eseményt tart a Sega, az Atlus és további kiadók

|

A New Game+ Expo a következő hónapban kerül megrendezésre.

Hirdetés

Bár idén elmarad az E3, a kiadók gondoskodnak róla, hogy ne maradjunk bejelentések, információk és látnivalók nélkül. Temérdek digitális eseményre lehet számítani augusztus végéig, mint amilyen a Ghost of Tshushima játékmenetére fókuszáló State of Play vagy az Inside Xbox Series X is volt a Summer Game Fest keretén belül, a nyarat pedig egy digitális gamescom zárja majd. 

Hirdetés

A már így is telített naptárba újabb dátumot írhatunk fel, ugyanis egy tucatnál is több japán és amerikai kiadó állt most össze egy E3-szerű online konferencia érdekében, amely a New Game+ Expo nevet kapta, és június 23-án tartják meg. Az ígéretek szerint bejelentéseket, bemutatókat és demókat is remélhetünk az eseménytől, amelyre többek között olyan vállalatok készülnek a projektjeikkel, mint a Sega, az Atlus, az SNK, a NIS America, a Spike Chunsoft, a Koei Tecmo, a Grasshopper Manufacture, a WayForward, az Ark System Works America vagy éppen a GungHo America. A képen láthatjátok az összes résztvevőt. 

Természetesen a fontosabb bejelentésekről itt is be fogunk számolni. Ti milyen címek felbukkanására vágytok a megnevezett kiadóktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)