Hirdetés

Közös podcastot indít a GameStar és a Leet, mindjárt itt az első adás

|

Most szombaton indul a Heti Meta, a GameStar és a Leet közös podcastsorozata.

Hirdetés

Eseti jelleggel találkozhattatok már nálunk podcast adásokkal, sőt a PC World nemrég elindított egy havi rendszerességgel jelentkező podcastot is Tech Szakkör néven. Régóta terveztük, hogy GameStar fronton is elindítsunk valamiféle ilyen formátumot, most pedig egy koprodukciónak hála felpörögtek az események. 

Most szombaton startol majd el ugyanis a Leet és a GameStar közös podcastja, a Heti Meta, ami (most kapaszkodjatok meg) kéthetente fog új részekkel érkezni felváltva a Leet és a GameStar YouTube-csatornáján - az első adás a Leetnél lesz elérhető április 30-án, a második pedig nálunk, május 14-én.

Hirdetés

A két magazin értelemszerűen más korosztályokat fed le (szerkesztőség és olvasóközösség terén is), így mindenképp nagyon érdekes lesz ez az együttműködés. Kifejezetten szeretjük az olyan helyzeteket, ahol más szemüvegeken keresztül nézett álláspontok találkoznak, ezekből születhetnek a legjobb beszélgetések - és reményeink szerint a Heti Metában is pontosan ilyen diskurzusokat nézhettek, illetve hallgathattok meg - a nagyobb podcastplatformokra ugyanis idővel audio formátumban is felkerülnek majd az adások. 

Jelenlegi terveink szerint az első részben szó esik többek között a Twitter felvásárlásáról, a botrányos állapotban megjelent Postal 4-ről, a King Arthur: Knight's Tale-ről, valamint a Morrowind 20. évfordulójáról is. Szombat reggel jövünk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)