Hirdetés

Közösen alapíthatnak guildeket hordások és allisok a World of Warcraftban

|

A Horda és a Szövetség hősei végre hivatalosan is összedolgozhatnak a világuk megmentéséért.

Hirdetés

A World of Warcraft közösség boldog napokat él meg. A Blizzard bejelentette, hogy a 10.0.7-es frissítés pontosan március 21-én (Európába 22-én) érkezik, és lerántotta a leplet a 10.1-es csomag címéről és témájáról.

Az Embers of Neltharion rengeteg izgalmas tartalommal fogja megtoldani a Dragonflight kínálatát, de rendszerszintű változásokat is ígér. Ezek között van a határokon átívelő guildek szervezésének lehetősége.

Hirdetés

A Blizzard a 9.2.5-ös frissítés óta igyekszik lebontani a határokat a játékosok között: a világ politikai helyzetét még mindig a Szövetség és a Horda ellentétje határozza meg, de a kalandozók szabadon eldönthetik, hogy hogyan állnak ehhez az évtizedes viszályhoz. Raidekben és dungeonökben már jó ideje együtt dolgozhattak, a 10.1 érkezésével pedig már hivatalos szervezetekbe is tömörülhetnek majd a guildeken keresztül.

A többfrakciós guildekkel kapcsolatban sajnos még nem tudtunk meg túl sok részletet. Annyi biztos, hogy ez a rendszer is önkéntes alapon működik majd, tehát nem lesz kötelező részt venni benne.  Limitációi is biztosan lesznek, de hogy mik, az még kérdéses.

"A célunk nem az, hogy lebontsuk az Alliance és a Horde intézményeit, vagy hogy a nagy együttműködés legyen az »alap játékélmény«. Azt szeretnénk elérni, hogy a valódi barátok, és azok az emberek, akiknek a játékon kívül is megvannak a kötelékeik, extra gátak nélkül játszhassanak együtt a World of Warcraftban."

A World of Warcraft világa alapvetően a Horda és a Szövetség ellentétére épült, melyben mindenki szabadon választhatott oldalt. Az elmúlt néhány kiegészítő során sajnos egyre érezhetőbb volt, hogy a komolyan raidelő guildek a Hordát választották, így minden Szövetséges játékos előbb-utóbb kényszerítve volt az oldalváltásra. A Blizzard frakciókat érintő módosításai végre lehetővé fogják tenni sokaknak, hogy újra azon az oldalon játszhassanak, amelyiken valójában szeretnének.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)