Hirdetés

Közösségi modot is felhasználhat a The Witcher 3 next-gen frissítése

|

Nem szégyen az, ha a fejlesztőcsapat segítségért fordul a játékot évek óta csinosító közösséghez.

Hirdetés

Hihetetlen, hogy idén már 6 éves a The Witcher 3: Wild Hunt. A játék még mai szemmel nézve is kimagaslóan jól néz ki, bár tagadhatatlan, hogy itt-ott már kezdenek fáradni a részletek.

A játék közössége azonban nem tétlenkedett az elmúlt években, rengeteg rajongói projekt vált elérhetővé, amikkel jelentősen korszerűbbé varázsolható a játékmenet, ezt pedig a CDPR sem hagyhatta figyelmen kívül.

A Halk Hoganként ismert The Witcher 3 modder, aki a HD Reworked projektért felelős elmondta, felkeresték a fejlesztők, hogy az általa készített javítócsomagról tárgyaljanak vele.

Hirdetés

Így mesélt az izgalmas fejleményekről:

"Sziasztok barátaim! Tudom, hogy sok idő telt el a legutóbbi videóm óta. Tudom, hogy bejelentettem nektek egy HDRP verziót még március elején és azóta teljesen eltűntem. [...] ...hivatalos levelet kaptam a CDPR csapatától, hogy együttműködjünk. Ugyan még nem hivatalos, nagyon valószínű, hogy a modom bekerül majd az idén érkező next generation frissítésbe."

A CDPR később elárulta, hivatalosan még senkivel nem egyeztek meg, azonban több Halkhoz hasonló fejlesztőt megkerestek az együttműködéssel kapcsolatban.

A fejlesztők azt is elmondták, hogy egyelőre nincs meghatározva, hogy lesznek-e honorálva ezek a közösségi tagok, annak fényében viszont, hogy a lengyel fejlesztőcsapat több mint 300 millió dollárt keresett tavaly, azt gondoljuk, van miből hálásnak lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)