Hirdetés

Krater - Te is kerülj be a posztapokaliptikus RPG designerei közé!

|

A FatShark fejlesztői gőzerővel haladnak a Krater című akció RPG készítésével, amelybe egy speciális verseny segítségével bárki beleszólhat.

Hirdetés

Gondolom sokatok álma vagy vágya bekerülni egy játék fejlesztőcsapatába, mégha csak egy kicsi, eldugott helyen is olvashatnátok a nevetek a credit listában, akkor is nagyon jó lenne ott lenni. 

Most erre lehetősége lesz az igen szerencséseknek, ugyanis a Krater készítője, a FatShark igen érdekes pályázatot indított. A felülnézetes, posztapokaliptikus, kraftolásra és felfedezésre összpontosító RPG-ben el lehet nyerni egy-egy helyet a készítők között, mint Senior Lead Weapon Name Creator, azaz Fő Fegyvernév Létrehozó. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Krater megfelelő oldalára haladni, ott követni az utasításokat és a lehető legjópofább és legszellemesebb nevet adni a bemutatott három fegyvernek.

Krater - Wanna be a Game Designer? 

A győztesek nemcsak bekerülnek a játék közreműködői listájába, hanem a játékban a fegyverek az ő általuk adott nevet fogják viselni. A verseny május 25-ig tart, eredményt a FatShark Facebook oldalán hirdetnek majd.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)