Hirdetés

Kratosnak állít szobrot a God of War: Ascension gyűjtői változata

|

A Sony bemutatta a jövő tavaszra esedékes God of War: Ascension gyűjtőknek szánt kiadását.

Hirdetés

2013. március 12-e (nálunk 13-a) örömünnep lesz Kratos rajongói számára, hiszen a Sony Santa Monica végre kitessékeli az alvilág kapuján az istenek végzeteként is ismert spártai katonát. Előbb azonban még kipróbálhatjuk a demót, feltéve, ha bevállalunk egy negatívan fogadott filmet. Olyannyira váratlanul érte a játékosokat ez az érthetetlen árukapcsolás, hogy szó szerint kitört belőlük a fúria.



Az előzményeket feldolgozó God of War: Ascension ráadásul a sorozat történetében először többjátékos módot is kap. A hivatalos PlayStation blog már be is mutatta, hogy milyen csomagolásba bújtatva találkozunk majd a gyűjtői változattal az üzletek polcain, valamint megszellőztette, hogy október 15-én, azaz hétfőn egy nagy bejelentésre számíthatunk a játékkal kapcsolatban.

A szobor kinézete még változhat


A God of War: Ascension gyűjtői pakkja 79.99 dollárért lesz megvásárolható, és ezért cserébe fémdobozban kapjuk a játékot, valamint hozzácsapják még Kratos szobrát, a hivatalos zenei anyagot, dupla XP-szerzést multihoz, egy kódot, amivel a jövőbeli DLC-ket ingyen letölthetjük, valamint PS3 dinamikus témát és avatár holmikat.



Aki pedig előrendeli a játékot - mindegy, hogy a normál, vagy a drágább változatot -, megkapja a Mythological Heroes Multiplayer Pack DLC-t, hogy Orion, Akhilleusz, Perszeusz, vagy Odüsszeusz képében aprítsa fel embertársait. Sajnos ez egyelőre csak az Egyesült Államokra vonatkozik, de nem elképzelhetetlen, hogy majd idehaza is bevetik a forgalmazók az eladások felpörgetése érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)