Hirdetés

Kreatív módon jelent meg a Fall Guys a Fortnite-ban

|

A rajongóknak ügyesen sikerült összekapcsolniuk a két igencsak népszerű játékot.

Hirdetés

Roppant hamar sokak új kedvence lett a Fall Guys, amit már augusztusban milliók pörgettek világszerte, a fejlesztők pedig igyekeznek lépést tartani, így a kisebb-nagyobb változtatások bekerülése mellett már be is lett jelentve a játék második szezonjának érkezése. A Mediatonic újdonsága pedig egy másik nagyon népszerű alkotás közösségét is megihlette.

Hirdetés

A Fall Guys több pályáját is újraalkották a Fortnite-ban, így most már az Epic Games játékában is próbára tehetjük ügyességünket. A Creative játékmódnak és némi kreativitásnak köszönhetően egész korrekt módon sikerült átültetni többek között a Door Dash, a Tip Toe, valamint a Slime Climb minijátékokat a Fortnite-ba.

Az alábbi kedvcsináló jól bemutatja, miről is van szó, és egyúttal tartalmazza is a Fall Guys által inspirált pálya kódját, amit beírva ti is kipróbálhatjátok a mókát.

so I made Fall Guys in Fortnite... (repost cause forgot to flair) from r/FortniteCreative

Egyébként valakinek még egy Fall Guys-karaktert is sikerült összeraknia a Fortnite-ban, ami tényleg hasonlít is a Mediatonic játékában rohangáló babokra.

My sister made this fall guys character and she needs some feedback, what does the creative community think? from r/FortniteCreative

Szerintetek milyen játékban férne még el egy kis Fall Guys által inspirált tartalom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)