Hirdetés

Kreed Tech Demo

|

Barátunk a Burut Software-nél, Vladimir nekünk is elküldte a Kreed nemrégiben "kiszabadult" kis technológiai demóját. Ezt mostantól kezdve tőlünk is leránthatjátok. Ez egy futurisztikus FPS játék lesz, kb. Doom 3-szerű grafikával. A demó egyébként csak egy nagyon korai változat, tele rengeteg hibával. Ugyan játszható, de csak a nagyon szép fény és árnyékeffektusokat tudjuk benne megszemlélni. Működéséhez mindenképpen kell egy GeForce 3, így, ha nem rendelkezel vele, nem is érdemes elkezdeni a letöltést. Ha mégis van ilyen kártyád, itt az idő elkezdeni a letöltést, mérete 172,85MB (és itt van)! Itt több képet is találhattok ebből...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)