Hirdetés

KRF-GS buli Gyöngyösön: levezényeltük!

|

Hozta az elvárásokat a csütörtök éjszakai rendezvény.

Hirdetés

Hangulatban és tartalomban mindenképp, hiszen semmi kivetnivalót nem találhatunk a buli kapcsán, vissza-visszaemlékezve. Összefoglaló.

A GS Live élő adása közben már aktivizáltuk magunkat, és kocsiba pattanva, több kilónyi GameStar társaságában beirányoztuk Gyöngyöst, hogy a Károly Róbert Főiskola klubjának második féléves nyitóbuliján felvonuljunk, s képviseljük a magazint.

A hangolás már 19.00 előtt megkezdődött, hiszen pár vállalkozó kedvű hallgatóval egyetemben Tibi, a KRF PR managere összeállította az este egyik nagy dobását, a Band Hero szettet, s mint telefonon elmondta, bősz gyakorlatozás zajlik, hogy minden zökkenésmentesen alakuljon az este folyamán.
Valamivel kilenc előtt megérkeztünk (útközben tettünk még némi kitérőt is), és gyors hajrában rögtönzött kis standunkra kipakoltunk jókora adag GameStar-t, mindenféle jófajta megállítótáblával, transzparenssel megspékelve.

A KRF Klub kettő főbb, állandó újítást vezet be a második félévben, ezek közül elsőként a Band Hero-t mutatták be a közönségnek.

Nagy sikernek örvendett, bár – ami valahol szerencse is – nem nagyon ismerték a látogatók, viszont annál hevesebben vetették alá magukat a zenélésnek, s alig fél óra alatt több bandára felosztódva tolták a No Doubt-ot és az Evanescence-t.

A klub erre a napra időzítette a Wii Fit debütálását is, ám reálisabbnak látszott, hogy erre inkább egy másik, jövő heti nap lesz alkalmasabb. Mindenesetre megtekintettük a fitnesztermet, mely a játék állandó helyszíneként fog funkcionálni: tágas, levegős, a célnak tökéletesen megfelelő.

Miután a klub központi táncterét tizenegy után át kellett adni az akkor warmup-ba kezdő dj teamnek, átköltöztettük főhadiszállásunkat a fent említett kisterembe, ahol a Band Hero őrület tovább folytatódott – gyönyörűen ráláttunk a jövő tehetségeire GameStar-halmaink mögül.

 

A büfé jelesre vizsgázott, főként italok tekintetében: barátságos árak, még barátságosabb személyzet, s az a Double Kiss koktél is fincsi volt.

Aki pedig a Band Hero-tól megfáradtan egyéb elfoglatságot keresett volna, az megtalálhatta számításait a csocsó-részlegen, vagy netán (mily meglepő) a táncparketten, de az mega-elvetemültje behúzódhatott az internetsarokba, és csatlakozhatott mondjuk a FaceBook-ra. Volt ilyen is.

Kettő óra körül aztán úgy döntöttünk, újra Pest felé vesszük az irányt, mivel hétköznap lévén bizony felmerülnek kötelezettségek a pénteket illetően, úgyhogy pár óra alvást mindenképp be akartunk iktatni még.

Összevetve: jó kezdeményezésnek tűnik a GS-KRF együttműködés, hiszen mindkét fél, rajongótábor megtalálhatja a számításait, ha ellátogat a közeljövőben szintén megrendezésre kerülő bulik valamelyikére. A rendezvények mind ingyenesek, hangulatosak, és persze még mindig igaz az állítás, miszerint a KRF hallgatóinak jelentős százaléka nőnemű. Hátha valakire ez is ösztökélő hatással bír.

A KRF Klubban folyamatosan kapható a GameStar magazin és a PC World magazin, alapvetően régebbi lapszámok - jelentős kedvezménnyel!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)