Hirdetés

Kukában landolt a Prey 2?

|

Tűzhöz közeli források szerint a Bethesda néhány nap múlva bejelenti, hogy leállították a játék fejlesztését.

Hirdetés

Bár a korábbi jogtulajdonos 3D Realms nem sokkal az első rész után csacsogott arról, hogy kapunk folytatást, a hivatalos bejelentésre tavaly márciusig kellett várnunk. Akkor viszont már a Bethesda, pontosabban annak anyavállalata, vagyis a Zenimax égisze alatt futott a projekt.



Nem kis meglepetésünkre a Prey 2 ahelyett, hogy Domasi történetét folytatná, inkább egy új hősre, Killian Samuels légimarsallra koncentrál, aki az Exodus nevű idegen világban köt ki, és fejvadászként igyekszik fenntartani magát. Mint utóbb kiderült, Domasival is találkozunk, feltéve, ha tényleg megjelenik a játék, és nincs igaza a holland PS Focust információval ellátó tégláknak.



Meg nem erősített értesülések szerint ugyanis a Prey 2 fejlesztését leállította a Bethesda, és ezt majd a következő napokban hivatalosan is megerősíti. A pletykát látszik alátámasztani az a tény is, hogy a játék Facebook oldala decemberben frissült utoljára, hónapok óta nem kaptunk egyetlen árva új képet, vagy információmorzsát sem, továbbá a közelmúltban lezajlott Game Developers Conference keretében lett volna egy beszélgetés a játékról, ám azt hónapokkal ezelőtt lemondta a kiadó.

Tűkön ülve várjuk tehát a fejleményeket, főleg, hogy a Bethesda a sajtó megkeresésére csak annyit reagált, hogy egyelőre nem kommentálják az esetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)