Hirdetés

Külföldi cosplayerekkel, jelmez- és hasonmásversennyel is vár a Budapest Comic Con

|

Akár cosplay-ezel, akár csak érdeklődsz a téma iránt, ott a helyed az első Budapest Comic Conon!

Hirdetés

Hazánkban is évtizedes hagyománya van már a cosplay-ezésnek, rengeteg lenyűgöző jelmezt, remekül megformált karaktert láthattunk a különböző rendezvényeken. A Budapest Comic Con során természetesen ők is kiemelt szerephez jutnak: nem csak hogy hazai és külföldi sztárcosplayerekkel találkozhatsz majd a rendezvényen, de te is megmutathatod, mit tudsz!

A rendezvényre olyan, fantasztikusan tehetséges és lenyűgöző jelmezeket alkotó cosplayerek érkeznek, mint az argentin Florencia, az olasz Daisy, a szlovák Miriama Michalovicova, Mogu, Luce, vagy Mary és Feinobi.

Hirdetés

Lesz továbbá cosplay-bemutató, valamint profi cosplay verseny is, amire 2022. június 3. éjfélig lehet nevezni (részletek a linken). Aki előadni nem szeretne, de beöltözni igen, jelmezversenyen is indulhat, aki pedig úgy gondolja, nagyon hasonlít valamely hírességre, értékes nyereményekre pályázhat.

Jegyek (belépők és a színészekkel közös fotókhoz szükséges kiegészítők) elővételben továbbra is jelentős kedvezménnyel kaphatók a rendezvény mindkét napjára, számos extrával együtt. Gyere el, és ne feledd: a Budapest Comic Con teljesen készpénzmentes lesz, így ha a helyszínen vásárolnál, ezzel számolj!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)