Hirdetés

Külön digitális show gyűjti össze többek között a Baldur's Gate 3 és a Crusader Kings 3 előadásait

|

Újabb olyan rendezvényt jelentettek be, amely a törölt E3 utáni űrt igyekszik majd betölteni. Ez lesz a Guerrilla Collective.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt idén sajnos nem kerül megrendezésre az E3, de szerencsére ez nem azt jelenti, hogy elmaradnak a videojáték-ipar legütősebb bejelentései. Időközben több digitális esemény is meg lett már hirdetve, és most egy újabb, határozottan jó kezdeményezésnek tűnő dolog lett beharangozva.

Hirdetés

Értelemszerűen az ipar nagyágyúi könnyebben tudják kezelni a kialakult helyzetet, mint azok a szerényebb keretek között működő fejlesztőstúdiók és kiadók, amelyek szűkebb büdzséből gazdálkodnak és nem is képesek gigantikus méretű közönséget megszólítani. A Guerrilla Collective nevezetű rendezvény pont ezeknek a kisebb csapatoknak ad majd lehetőséget arra, hogy megejthessék bejelentéseiket. A digitális buli június 6. és 8. között kerül megrendezésre, és bizony elég sok résztvevője lesz.

Ha fellátogattok az esemény weboldalára, akkor láthatjátok, hogy olyan ismertebb, ám mégse óriásinak számító vállalatok is tiszteletüket teszik majd, mint például a Crusader Kings III-at kiadó Paradox Interactive, vagy épp a Baldur's Gate III-at fejlesztő Larian Studios. Mellettük feltűnik még többek között a Funcom, a Rebellion, a Humble Bundle, valamint a 11 Bit Studios is. A felhozatal tehát kifejezetten színesnek tűnik, így remélhetőleg számos izgalmas bejelentésnek lehetünk majd szemtanúi.

Ti figyelemmel követitek majd a Guerrilla Collective történéseit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)