Hirdetés

Külön műsor készíti fel a PC-seket a 2023-as játékfelhozatalra

|

Hamarosan ízelítőt kapunk a jövő évi PC-s megjelenésekből.

Hirdetés

A PC Gaming Show minden évben megkerülhetetlen része a nyári játékexpóknak, még ha sokszor többet is ásítozunk rajta, mint amennyi érdekes játékot megmutatnak. Mindazonáltal azt nem lehet elvitatni tőle, hogy igyekszik reflektorfényt adni azoknak a fejlesztőknek, akiknek szívügye ez a platform, az idei előadás során is körülbelül 45 játék mutatta meg magát (köztük olyanok, mint a GoldenEye-t megidéző Agent 64: Spies Never Die vagy a Frostpunk készítőinek újdonsága).

Minden bizonnyal a következő Summer Game Fest során is számíthatunk a PC Gaming Showra, de addig is a szervezők készültek egy kis előétellel, egy rövid betekintéssel a 2023-as felhozatalba. 

Hirdetés

A PC Gamer és az Intel együttműködésében november 17-én, hazai idő szerint 19:00 órakor kezdődik a 2023 Preview stream, amelynek keretében az ígéretek szerint áttekintést kaphatunk a jövő év legígéretesebb játékairól, bemutatnak néhány eddig gondosan titkolt címet, valamint új látnivalókkal és kommentárral is készülnek a következő esztendő nagy dobásaival kapcsolatban. 

Kaptunk némi ízelítőt is a betervezett felhozatalból, ami alapján már biztosan ott lesz a műsorban a Kerbal Space Program 2, az Armello fejlesztőcsapatának ismeretlen projektje, a Shadows of Doubt, a The Great War: Western Front és egy top 5 legjobban várt játék válogatás is a PC Gamer jóvoltából. A 2023 Preview támogatói között egyébként ott van a Plaion, a Frontier, a Sega, a tinyBuild, a Fatshark és az Avalanche Studios Group is, szóval számíthattok ismertebb címekre is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A műsor házigazdája ezúttal Frankie Ward lesz, aki ismert szereplője az e-sport szcénának: olyan játékokkal kapcsolatos nemzetközi eseményeket vezetett már, mint a LoL és a CS:GO, emellett ő volt a brit E4 TV 2021-ben újraindított GamesMaster című műsorának szakkommentátora. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)