Hirdetés

Különböző vizuális opciókat is hoz magával az új PlayStation Plus

|

A megújult és kibővített PlayStation Plusz előfizetői nosztalgiázhatnak is majd.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass folyamatos és több platformot is érintő erősödését látva muszáj volt a PlayStationt birtokló Sonynak is lépnie valamit, amit a japán vállalat meg is tett: összevonta a PlayStation Plus és PlayStation Now szolgáltatásait, az előfizetők pedig lépcsőzetesen növekvő árak, valamint több tartalom és lehetőség közül választhatnak. De nem csak felhozatalban, funkcionalitásban is igyekeznek többet kínálni a felhasználóknak, például a klasszikus címekhez is érkezik a Trophies rendszer. Most azonban kiderült, hogy milyen hasznos újdonságok kerülnek még bele a megújult PS Plusba. 

Hirdetés

Az átdolgozott szolgáltatás a héten indul Ázsiában, ennek köszönhetően új részletek érkeztek róla. Kiderült, hogy a PlayStation 1-es játékokhoz különböző vizuális opciók lesznek elérhetők, köztük többféle felbontás (natív, 4:3-16:9, nyújtott) és három szűrő (alapértelmezett, retró-klasszikus, modern) is. A retró-klasszikus opció lényegében egy CRT-szűrőnek felel meg, vagyis a régi tévék vizuális megjelenítését utánozza a nosztalgia előcsalogatása érdekében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az egyik Resetera felhasználó, bizonyos brokenswiftie megosztott képeket a három filterről, amelyek az Oddworld: Abe's Oddysee játékkal készültek el, így láthatjuk, hogyan kell elképzelni a szűrőket (a sima zöld a default, a piros feliratos a retró-klasszikus, az élénk zöld pedig a modern): 

A megújult PlayStation Plus június 22-től lesz elérhető Magyarországon is, és már azt is tudjuk, hogy mennyibe fognak kerülni az előfizetői csomagok az átállás után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)