Hirdetés

Különleges ajándékot kaptak az xboxosok a Diablo IV megjelenése alkalmából

|

Szerezd meg te is, ha szeretnéd, hogy Lilith bámuljon rád!

Hirdetés

A héten hivatalosan is elstartolt a Diablo IV, amit feltehetően most milliók nyúznak vagy nyúznának, ha nem a munkahelyükön sújtaná őket épp az élet valami kevésbé szórakoztatóval (ez nem egy segélykiáltás). A játék PC mellett konzolokon is játszható, csak Mac-en nem, ellentétben elődeivel - és ez még Whoopi Goldberget is kiakasztotta.

Aki Xboxon merült el a sötét kalandokban, az egy extra ajándékot is eltehet, és az egész konzolját ünneplőbe öltöztetheti: megjelent egy dinamikus téma, középpontban természetesen Lilithtel.

Hirdetés

A letöltés nem annyira egyszerű, mint lennie kellene: a Beállítások Általános menüpontjában kell a Személyre szabás opcióra bökni, majd itt Saját háttér, és legalul a Dinamikus hátterek pont rejti a kincset. Van egyébként rengeteg másmilyen is, lehet válogatni kedvetekre, de teljesen megértjük, ha Lilithnél maradtok.

Valószínűleg nem csak korlátozott ideig lehet majd elérni, de nyomjátok be, amíg tart a láz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)