Hirdetés

Különleges élményt kínál az Xbox Game Pass új játéka

|

Ha már a gazdaság elkerülhetetlen összeomlása miatt senki sem lesz képes házat venni magának, akkor legalább virtuálisan megvehetjük álmaink otthonát. Ehhez még csak önerő sem kell majd.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben az egyik kedvenc indie játékunkká vált a House Flipper, amit valószínűleg a Microsoft bölcs döntéshozói is észrevettek. Az Xbox csapat mozgósította is magát, és gyorsan megegyezett a Frozen District srácaival, hogy az Xbox Game Pass részévé tehessék azt.

Mostantól tehát mind az Xbox Game Pass, mind a PC Game Pass előfizetői extra költségek nélkül elmerülhetnek a House Flipper meditatív kalandjaiban.

Hirdetés

Az említett szimulátorban nem más a feladatunk, mint hogy felvásároljunk lepukkant házakat, kitakarítsuk és megfelelően berendezzük azokat, hogy aztán extra profit reményében túladhassunk rajtuk. A koncepció nem túl bonyolult, de az egyszerű alapötlet rengeteg kihívást hoz a leendő ingatlanmágnások életébe.

Mire ezt olvassátok, addigra már élvezhetitek is a House Flipper nyújtotta élményeket az Xbox alkalmazáson vagy a konzol felületén keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)