Hirdetés

Különleges jutalmat kap a világ legjobb Modern Warfare 2 játékosa

|

Fény derült néhány részletre a Call of Duty: Modern Warfare 2 ranked módjával kapcsolatban.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 hamarosan belép a második kompetitív szezonjába, ezzel együtt pedig a fejlesztők végre elárulták, hogy mire számíthatnak azok a játékosok, akik versenyszerűen szeretnének lövöldözni. A posztban arról is mesélnek, hogy milyen jutalmakat osztanak majd, ezek közül egy pedig kiemelkedően kívánatosnak hangzik.

A világ legjobb játékosa a szezon végén egy teljesen egyedülálló csomaggal lesz gazdagabb.

Hirdetés

Természetesen minél magasabb rangban végez valaki, annál jobb jutalmat kap majd a szezon végén. Azok, akik belövik magukat Iridescent rangba, vagy a TOP 250-be, egy nagyon látványos animált calling carddal lesznek gazdagabbak, a legtöbb pontot gyűjtő játékos azonban a fejlesztők leírása szerint egy

"speciális, teljesen egyedülálló animált calling cardot és emblémát" kap.

Már most látjuk előre, hogy mekkora flexelések mennek majd a ranked szezonok végén járó jutalmakkal, de enélkül nem is lenne az igazi a Call of Duty közösség. A ranked play 4v4 lesz, és ugyanazokkal a szabályokkal és körülményekkel működik majd a publikus szervereken is, mint a pro league-ben.

A rangok a következőképp alakulnak:

  • Bronze - 0-899 SR
  • Silver - 900-2,099 SR
  • Gold - 2,100-3,599 SR
  • Platinum - 3,600-5,399 SR
  • Diamond - 5,400-7,499 SR
  • Crimson - 7,500-9,999 SR
  • Iridescent - 10,000 SR minimum
  • Top 250 - 10,000+ SR

A fejlesztők tájékoztatása szerint nem lesznek besoroló meccsek, és mindenki bronzban kezd, a Treyarch azonban úgy véli, a legjobbak akár néhány meccs lejátszásával fellőhetik magukat a magasabb rangokban. Természetesen squadba verődve is lesz lehetőség együtt játszani, de csak ha nem túl nagy a különbség a csapattársak között.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szimpatikus döntés, hogy amennyiben nem lép be mindenki, a mérkőzés nem indul el, ha pedig valaki elhagyja a meccset, senki nem veszít skill pontokat, kivéve azok, akikkel együtt indította a várólistát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)