Hirdetés

Különleges leárazásban a Windows és az Office - szerezd meg olcsón!

|

Húsvét adja a Godeal24 következő promóciójának apropóját, olcsó Windows 10, Windows 11 és Office vár mindenkit!

Hirdetés

A Windows 7-et már erősen ajánlott elengedni, de a Windows 10 még egy folyamatosan frissülő, megbízható operációs rendszer, amit évek során csiszoltak szinte tökéletesre. Biztonságos, segít, hogy a játékok is a lehető legjobban fussanak, de ahhoz, hogy minden előnyét kihasználhassuk, és ne kelljen aggódnunk a kártevők miatt, állandóan frissen kell tartanunk - és azt csak úgy lehet, ha legális változatot használunk. A Windows 11-re váltással még érdemes várni, de ez is szépen fejlődik, elsősorban védelmi rendszerei azok, amik igazán erősek.

Hirdetés

Ha szeretnél spórolni, a Godeal24 Easter Sale segítségével megteheted, ugyanis ennek keretében a legális Windows 10 csak 7,24€! Az Office Professional 2021 szintén sokkal olcsóbb, mint a hivatalos üzletben: 30,22€-ért kapható! A Godeal24-en kisegítő eszközök is megtalálhatók, mint az Ashampoo PDF Pro 3, a MacBooster 8 örökös előfizetése vagy az IObit számos programja.

Easter Sale! A legalacsonyabb árak korlátozott ideig!

További eszközök: legjobb programok a legjobb árakon!

Még több eszköz>>>

Akár 62% kedvezmény! Windows OS és MS Office (kuponkód: EGD62)

Akár 50% kedvezmény Windowra! Kuponkód: EGD50

További szoftverek munkához és tanuláshoz. (kuponkód: EGD62)

Miért az OEM?

Hogyan lehetnek ilyen alacsonyak a Godeal24 árai? Tényleg valódi a kulcs?

A Godeal24 által kínált licencek OEM licencek, általában számítógépgyártóknak adják el őket, akik így olcsóbban vásárolhatnak és hatékonyabban telepíthetnek sorozatgyártott számítógépeikre. Az OEM licenc általában az alaplaphoz kapcsolódik, aktiválás után nehézkes átvinni egy másik PC-re.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)