Hirdetés

Külső nézettel és járművekkel jön a Call of Duty: Modern Warfare II multija

|

Úgy is CoD-ozhatunk majd, hogy kívülről látjuk karakterünket.

Hirdetés

Valamivel több mint egy hónappal a teljes változat megjelenése és egy nappal a béta indulása előtt tartotta az Activision a Call of Duty NEXT eseményt, aminek középpontjában a Call of Duty: Modern Warfare II többjátékos módja állt. Népszerű streamerek mutatták meg, milyen élmény lesz az új generációs CoD-dal játszani, de már önmagában a trailer is kellően érdekes volt ahhoz, hogy izgalomba hozzon minket.

Az előzetes amellett, hogy megpróbálta átadni a multis meccsek hangulatát, bemutatott pár izgalmas újítást is.

Hirdetés

Ezek egyike a plafonra dobható bomba, ami a fölöttünk átszaladókat intézi el gyorsan, szabadon elhelyezhető kamera, amivel infókat adhatunk társainknak (kíváncsiak vagyunk, hogy hogy illik majd ez a CoD pörgős játékmenetéhez), de lesz túszmentős mód is (a sorozatban nem először, viszont egy ideje nem volt már), valamint különböző járművek a helikoptertől a csónakokon át a harckocsikig. 

A fegyverfejlesztést némileg átalakítják, így az egyes kategóriákban elég lesz egyetlen fegyvert húzni, hogy mindre megkapjuk ugyanazt a kiegészítőt. Akinek úgy kényelmesebb, külső nézetből is játszhat, kíváncsian várjuk, mennyire borítja ez meg az egyensúlyt, illetve ki lehet-e kapcsolni. Jönnek továbbá raidek is a megjelenés után.

A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jelenik meg, a Warzone 2.0 valamivel később követi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)