Hirdetés

Kültéri pályával és nagyon sok újdonsággal bővült a Phasmophobia

|

Jöhet a szellemvadászat egy elhagyatott kempingben?

Hirdetés

Szeptemberben volt egyéves a Kinetic Games népszerű szellemvadászos horrorjátéka, a Phasmophobia, amiben pajtásainkkal együtt próbálhatjuk meg kitalálni, milyen entitás hozza ránk a frászt az éppen aktuális pályán.

Megjelenése óta sokat fejlődött a játék, és még halloween előtt kaptunk egy újabb jókora adagnyi tartalmat.

Hirdetés

Élesedett a Nightmare nevű frissítés, amivel bekerült egy vadonatúj pálya a játékba. Ez a közepes méretű Maple Lodge Campsite, ami egy elhagyatott táborhely, ahol sátrakba kukkanthatunk be, körbejárhatunk egy rönkházat, és még egy jókora tó is került a pályára. Itt még több egyedi tárggyal találkozhatuk, és elvileg látványban is ütősebb, mint a korábban debütált területek.

Fontos még, hogy a fejlesztők átdolgozták a nehézségi szinteket, illetve bekerült egy negyedik fokozat, a Nightmare. Ez utóbbit leginkább a veterán szellemvadászoknak érdemes kipróbálniuk, mivel a szellem nem fed fel egy bizonyítékot, és olykor még az általa preferált szoba is megváltozhat játék közben. Emellett az is nehezíti a dolgunkat, hogy szinte sehol nem tudunk elrejtőzni, és néhány eszközünket is sérülten kell használnunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A fentieken túl is akadnak még bőven újdonságok. Megváltozott a ouija tábla működése, az időjárás pedig hatással lehet a szellemvadászatra, így nem mindegy, hogy szakadó esőben vagy ködben dolgozunk. Négy új szellemtípus, az Onryo, a The Twins, az Obake és a Raiju került be a játékba, ezeken felül pedig temérdek javítás és kisebb-nagyobb változás kísérte a Nightmare frissítést.

Mondani sem kell, most mindenképp érdemes visszanézni a Phasmophobiába. Az újdonságok teljes listáját erre találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)