Hirdetés

Külvilág: 500.000 óra alatt készült el a világ legnagyobb modellvasútja

|

Kevés olyan felnőtt férfit láttam, akit ne varázsolnának el a modellvasutak, a gyerekekről nem is beszélve. Ez pedig egyszerűen lenyűgöző.

Hirdetés

Sokak szerint a vonatos játékok unalmasak, pedig egy MS Train Simulator, vagy a Rail Simulator is tud szórakoztató lenni, ha az ember szereti a kötöttpályás közlekedést. Élőben, lekicsinyítve pedig még csodálatosabb. 1.300 négyzetméter, 15 millió euro, 13 kilométer vasútpálya, 1.200.000 látogató éves szinten, 215.000 figura, 300.000 LED. Számokban így néz ki a világ legnagyobb modellvasútja, melyet részletesen megtekinthettek a videón. A belerakott 500.000 munkaóra nem véletlen ennyi, hiszen minden él és mozog, a vonatok jönnek-mennek, a tűzoltókocsi tüzet olt, a hippivagonban szeretkeznek, a repülőgépek fel-és leszállnak. Hihetetlenül részletesen ki van dolgozva minden, mert az égő épület füstöl, a fa rádől az épületre, és szépen váltakozik a nappal és az éjszaka. Látogatottsága alapján a hamburgi Miniatur Wunderland a harmadik helyet foglalja el a legnagyobb érdeklődésre számot tartó kiállítások között. Aki szereti a Rail Simulator-t, annak ez is tetszeni fog. De minek koptassam a billentyűzetet, inkább nézzétek a saját szemetekkel:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)