Hirdetés

L.A. Noire - Nintendo Switchen drágább lesz

|

A Rockstar beárazta az L.A. Noire jelenlegi generációs portjait is, így kiderült, hogy a Nintendo konzoljára drágábban szerezhetjük majd meg Cole Phelps kalandjait, mint PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Rockstar, hogy ismét előveszi az L. A. Noire-t és amellett, hogy a jelenlegi konzolgenerációra is kiadja a szükséges fejlesztéseket követően, néhány küldetés VR-változatát is elkészíti. Az új kiadások közül a Nintendo Switch-portot csábítóvá teszi a hordozhatósága, más szempontból viszont nem biztos, hogy a legjobb választás.

Hirdetés

Miután a kiadó hivatalos oldalára is felkerültek az új portok, kiderült, hogy az Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező kiadások 40 eurós árcédulája helyett Switchen majdnem egy új, teljes árú AAA játék árát, 50 eurót kérnek az L. A. Noire-ért. Az árkülönbség korábban is feltűnt néhány játék esetében és valószínűleg az okozza, hogy a Switch esetében használt memóriakártyák gyártása drágább egy Blu-Ray lemeznél. A Nintendo ráadásul korábban úgy tűnt, nem engedi, hogy a digitális és a dobozos játékok ára különbözzön, így aki út közben szeretne nyomozni, annak mindenképp mélyebben kell a pénztárcájába nyúlnia.

Mit gondoltok, veszíthet ezzel vásárlókat a Nintendo, vagy aki út közben szeretne játszani, így is a Switchre veszi majd meg a játékait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)