Hirdetés

L.A. Noire - jön a felújított verzió?

|

Elképesztő pletyka bukkant fel a világhálón: állítólag a Team Bondi hírhedt nyomozós játéka, az L.A. Noire Remaster változatot kaphat, méghozzá a Nintendo legújabb konzoljára is.

Hirdetés

Amikor a Take-Two Interactive logója is ott szerepelt a Nintendo Switchet támogató kiadók között, a legtöbben arra számítottak, hogy ez az együttműködés kimerül majd a sportjátékok portolásában. Lehetséges azonban, hogy ennél sokkal többről van szó: a Rockstar Gamesről.

A NeoGAF két korábban már többször is megbízhatónak bizonyult forrása (a Grand Theft Auto Network France egyik szerkesztője és a Direct-Feed Games) arról értesült, hogy még ezen a nyáron meg fog jelenni az L.A. Noire felújított változata PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Íme az erről szóló üzeneteik Twitteren: 

Tisztában vagyunk vele, hogyan hangzik az, hogy egy spekulációkkal teli fórumon bukkant fel egy ilyen kaliberű füles, mindazonáltal nem ez lenne az első eset, hogy a NeoGAF "informátorainak" szivárogtatásai igaznak bizonyulnak. Ti örülnétek az L.A. Noire Remasternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)