Hirdetés

L.A. Noire remaster - elég vad dolgokat pletykálnak

|

Elképzelhető, hogy még idén megjelenik az L.A. Noire felújított kiadása, és ha igazak a pletykák, a Rockstar sokkal többet ad majd bele, mint elvárhatjuk.

Hirdetés

Akármennyire is várunk rá, és akármennyire reálisnak tartjuk, nem hisszük, hogy ha készül is valaha L.A. Noire remaster, a Rockstar pont azt fogja kísérletezgetésre használni. 

Még januárban érkeztek az első pletykák arról, hogy a játék Switchre is megjelenik majd a PS4-es és Xbox One-os változattal együtt. Akkor nyár végi megjelenésről volt szó, ami egyébként még mindig tartható lenne - augusztus nem olyan zsúfolt, a bejelentést megejteni pedig nincs még késő. A WWG-nek most három egymástól független forrás is megerősítette, hogy nem csak a Switch változat lesz igazi újdonság, hanem a belső nézet is, ami a GTA V PS4-es, Xbox One-os és PC-s változataiban látott megoldáshoz hasonlóan működik. És az egészben a legizgalmasabb: állítólag kísérletegetnek a VR-ral, így lehet, hogy PlayStation 4-en úgy figyelhetjük az arcrezdüléseket, mintha tényleg a szobában lennénk. 

Kezeljétek óvatossággal, de a Rockstartól simán kitelik, hogy a VR módot összehozza. Várjuk a fejleményeket, de ne lepődjetek meg, ha úgy lesz ezzel is, mint a Bully 2-vel, amiről mindig pletykálnak, de soha nem jelentik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)