Hirdetés

L.A. Noire - ilyen lesz majd Nintendo Switchen

|

Nem sokára megérkezik Nintendo Switchre a Rockstar nyomozós játéka, és ahogy a csapat más játékai úgy, ez sem egy egyszerű port lesz.

Hirdetés

Míg bizonyos fejlesztők örülnek, ha egy az egyben át tudják költöztetni játékaikat egy másik platformra, a Rockstarnak arra is volt ideje és ereje, hogy FPS-módot rakjon a Grand Theft Auto V jelenlegi generációs változataiba.

Hirdetés

Az L.A. Noire új kiadása kihasználja a Switch képességeit (már hogy az, amelyik kimondottan a Nintendo új konzoljára készül, nyilván). Használhatjuk az érintőképernyőt, irányíthatjuk a lecsatolt Joy-Conokat mozgatva, és a legfontosabb, hogy út közben is tökéletes minőségben élvezhetjük. Az új trailer kimondottan ezzel a verzióval foglalkozik, nézzétek meg:

Az L.A. Noire PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre november 14-én jelenik meg. A VR-változat decemberben jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)