Hirdetés

L.A. Noire - modern konzolokra is megjelenik, érkezik egy VR verzió is

|

A Rockstar nem csak újra előveszi a kultikus L.A. Noire-t, hanem a virtuális valóságot is betámadja a nyomozós kalanddal. Már a megjelenési dátumokat is tudjuk.

Hirdetés

Szinte a semmiből robbantotta a hír a Rockstar Games, amely szerint 2011-es játékuk, az L.A. Noire hamarosan a jelenlegi generációs konzolokra is megjelenik, de itt még messze nem ért véget a jó hírek sora.

Hirdetés

Az is kiderült ugyanis, hogy L.A. Noire: The VR Case Files címmel érkezik a Rockstar első VR-címe, ami HTC Vive-ra fog elkészülni. Ebben az eredeti játék hét bűnesetét dolgozzák át úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a virtuális valóságba. 

Nintendo Switchre lényegében az eredeti L.A. Noire-t ültetik át, annak minden letölthető tartalmával együtt, valamint kap a játék pár konzolspecifikus kiegészítést is, tehát lesz mire használni a Joy-Conokat - mindent HD felbontásban. A PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadások is tartalmazzák természetesen az alapjáték mellett az összes később megjelent kiegészítést, valamint a kor követelményeinek megfelelő grafikai fejlesztéseket. Ez fejlettebb fény és füsteffekteket, egy új mozihatást keltő kameranézetet, és magas felbontású textúrákat foglal magába, valamint az idei év legnagyobb slágere, a 4K-s felbontás sem marad ki. 

Már most elárulták a megjelenési dátumot is. November 14-én érkezik az L.A. Noire PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, valamint ugyanezen a napon jelenik meg az L.A. Noire: The VR Case Files. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)