Hirdetés

L.A. Noire - 22,000 oldal a forgatókönyv

|

Nem piskóta játék lesz az L. A. Noire, ha egyszer elkészül végre.

Hirdetés

Az évek óta készülgető, PS3 exkluzivitásást elvesztett L.A. Noire elméletben októberig megérkezik. A mai napig nagyon kevés infó forog közkézen, és a most kiderült finomság sem éppen részletes. A fejlesztőcsapat társalapítója csak annyit közölt, hogy az L.A. Noire forgatókönyve több mint 22,000 oldalon terpeszkedik.

Ez egy átlagos TV sorozat esetében két teljes évad, mozifilmek esetében nagyjából 12-re elég. Izgalmasan hangzik, csak felmerül a kérdés, hogy vajon elég érdekes tud-e maradni a sztori ilyen hosszan. Aztán mielőtt nagyon beleélnénk magunkat az idei megjelenésbe, a Take-Two már rutinosan közölte, hogy a negyedik negyedévre időzített játékok közül - Civ5, Max Payne 3, Mafia II, L.A. Noire - az egyik valószínűleg jövőre csúszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)