Hirdetés

L.A. Noire: Complete Edition DirectX 11 támogatással

|

A PC-sek L.A. Noire verziója a megjelenés óta kijött, és ingyen adott DLC-kben is különbözött az eredeti, konzolos változattól.

Hirdetés

Mostanra ez a különbözőség újabb szintekre jutott, ugyanis egy új, hivatalos foltozás segítségével az L.A. Noire Complete Edition DirectX 11 támogatást kapott - természetesen csak Windows Vista és Windows 7 alatt és csak DirectX 11-et támogató, megfelelő videókártyákkal.

Természetesen nem kötelező használni a DirectX 11-es funkciót, ha nem akarjuk - a játékot elindító launcherben ez beállítható lehetőség - azonban akinek a rendszere, vagy a VGA-ja támogatja ezt a módot, annak érdemes a szebb grafikai élmény miatt kipróbálni az L.A. Noire Complete Edition Dx11 üzemmódját.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)