Hirdetés

L.A. Noire és Assassin's Creed Origins - ezzel játszunk a hétvégén

|

Aktuális kedvenceinkkel és sorozatnézéssel próbáljuk túlélni a kánikulát.

Hirdetés

Mielőtt bármibe másba fognánk, többen is igyekszünk lezárni a Stranger Things legújabb szezonját, mert tudjuk jól, hogy a tényleg bárhol belefuthatunk az élményt egy szempillantás alatt leromboló spoilerekbe. Utána viszont előkerülnek alapos porszívózásra váró térképek, megoldatlan bűnügyek, és ha jó lapot oszt nekünk a sors, talán a Windowst sem kell senkinek újratelepítenie egy váratlan kékhalál miatt. Drukkoljatok!

HP - Érthetetlen módon csúsztam rá a Solitairica nevű, végtelenül egyszerű és addiktív kártyás játékra, pedig nem zsánerem az ilyesmi, de most pont jó pillanatban kapott el teljesen véletlenül. Persze a The Quarry is vár még rám, és a Stranger Thingset is illene befejezni, mielőtt spoilerbe futok a neten.

mazur - Régóta kerülgettem már a Weird Westet, elvégre vadnyugat + farkasemberek/okkult szekták = "yes, please" - de sajnos úgy érzem, ez is a "de jó is lehetett volna" címkét kapja. Nem rossz, nem rossz, de néhány merészebb és ötletesebb játékmechanikai megoldás nagyon kellett volna még a mixbe, mert az első néhány óra után stabilan ereszkedik az lelkesedésem.

Hirdetés

Paca - Tavaly már június elején ledöntött egy betegség, most úgy néz ki, sikerült vele kivárni a július végét, viszont remek lehetőség ez arra, hogy régóta félretett játékokat leadaráljak, illetve a barátnőmnek megmutassam, miből maradt ki az elmúlt 20 évben, amíg nem játszott MINDENNEL, ahogy én. A Detroit: Become Humannel már végeztünk, most az L.A. Noire pörög, aztán jön valami olyan, ami még nekem is új.

Csirke - Kezdem megunni a Diablo Immortalt, a már jó rég félbehagyott Horizon Forbidden West viszont újra elkapott, és nem is nagyon ereszt. Csak segíteni kellene már végre Aloynak boldogulni a Tiltott Nyugaton. 

Kivi - Nem tudtam ellenállni a Steam Summer Sale kínálatának, hatalmas kedvezménnyel behúztam a teljes Endless Space 2 csomagot. Elég régen játszottam már 4X-es alkotással, valószínűleg már a tutorial küldetésekkel is bőven el tudom ütni az időt, hogy kiderítsem, miként lehet meghódítani az Endless teljes galaxisát.

Zs - A Star Wars Jedi: Fallen Order befejeztével visszatértem az Assassin's Creed Originshez, hogy kipipáljam a térkép összes elmaradt repetitív feladatát, amit a ló túlsó oldalánál is jócskán tovább esett Ubisoft elszórt nekem. Kisebb-nagyobb megszakításokkal ősz óta tart nálam ez a projekt, de már nincsenek nagy elvárásaim, csupán szeretném befejezni, mielőtt még itt hagyom a földi porhüvelyem. Erre sajnos egyre kevesebb az esély, mert már 32 esztendős vagyok, a lakhelyemen várható átlag élettartam pedig mindössze 74 év.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


MattMadzz - Tegnap valamilyen érthetetlen oknál fogva elkezdett kékhalálozni a gépem, elvileg hardveres probléma miatt, szóval teljesen logikusan egy Windows 11 újratelepítés megoldotta. Na már most ez csak azért releváns, mert a nyárra kiköltöztem a nulla légáramlattal rendelkező szobából kvázi a nappaliba, ahol szintén megfulladok, de legalább kábel helyett csak Wi-Fi opció van, így aligha szedek le 100+ gigás játékokat, mert elképesztően türelmetlen vagyok. Így marad a LoL és az F1 2021, pedig sóvárog a testem a Red Dead Redemption 2 után.

Szada - Folytatom a Stardew Valley-FIFA 22 kombót, hol farmot menedzselek, hol focicsapatot és a maga módján mindegyik kikapcsol. De persze csak akkor, ha gépnél leszek, mert a családdal és a barátokkal tervezem tölteni a hétvége nagy részét.

Chava - Még távolról sem gyógyultam meg, de legalább már nem csak magzatpózban bírok létezni, amit határozottan előrelépésként értékelek. Az a szándékom, hogy megnézem a Stranger Things 4. évadának utolsó két epizódját, majd pedig ha egyéb teendőim engedik, és a közérzetem is úgy alakul, akkor most már tényleg fejest ugrom a Shadowrun Trilogy konzolos kiadásába.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)