Hirdetés

L. A. Noire - egész szép lesz 4K-ban

|

Bár látszik, hogy még egy előző generációs játék, a felhúzott felbontás segít rajta valamennyit.

Hirdetés

A maga idejében egyáltalán nem volt csúnya az L. A. Noire, de főleg a fejlett arcmozgás vitte el a hátán. A Rockstar amennyire tudja, szebbé teszi, ezt láthatjuk a ma megjelent videóban.

Hirdetés

A PlayStation 4-es és Xbox One-os változat fejlettebb fényeffektekkel és felhőkkel (fontos!), új kameraállásokkal, magasabb felbontású textúrákkal, valamint PS4 Pro-n és Xbox One X-en 4K-s felbontással csábít. A Switchből persze nem lehet a 4K-t kihajtani, az a kiadás más okból lesz különleges (például a használat módjától függően mozgásérzékelős vagy érintős irányítási módok). Nézzétek meg az összeállítást, és mondjátok el, hogy tetszik.

HTC Vive-on egy 7 ügyet tartalmazó VR verziót játszhatunk majd végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)