Hirdetés

L.A. Noire GOTY - novemberben

|

A pletykák szerint már nagykabátban járunk, amikor érkezik a Game of The Year verzió.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy az L.A. Noire Game of The Year változata hamarabb érkezik, mint ahogyan számítunk rá. Több forgalmazó oldalán is megtalálható előrendelés címszó alatt, novemberi dátumozással. A Take Two szokásos formulájának megfelelően, a különleges kiadás tartalmazni fogja majd az összes DLC-t, ami kijött az L.A. Noire-hoz, így komplex játékélményt fog biztosítani mindenkinek, aki megveszi.

A májusban kiadott játék hatalmas sikereket ért el, ami pedig még örvendetesebb, hogy PC-re is ki fog jönni, csak győzzük kivárni. A hírek szerint ősszel fog mindez megtörténni, de konkrétumokat azóta sem tudni, az ősz pedig már elkezdődött. De megéri vári.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)